p a n i k

 
djupt
deprimerad ÄR JAG

Vf e jag så cool

 
 
TURKIET BROR

With my bebis

Hej har verkligen softat hela dagen med världens bästa. Va inte med på idrotten i skolan för jag är halv sjuk & ska iväg imon så pallar inte, sen fick vi sluta från elevensval, för vi kan. & Sen kom sosso till mig och jag har suttit vid datorn och laddat ner musik till imon, o sosso suttit vid min iPad, skit soft faktiskt. Och vädret är inte de bästa, känns som december, så de passade bra med en sånhär dag. KANSKE går ut en sväng, får se. Annars stannar jag hemma och packar, för har inte gjort de än.

Imon börjar vi halv 10 & sen har vi blablbalba ingen bryr sig & sen hoppar jag över lite lektioner som jag inte pallar, säger bara att mitt flyg går tidigare eller något HAHAH dah. Sen går jag ut, o åker runt 5 ;dd
 
Puuuusssss
 

 
 

Wtf

HAHHAAHHA i'm dying over here

Young, Wild & Free

Saknar

This Is Love






När man blivit sviken, sårad eller playad, ska man aldrig glömma men förlåta och ba säga skitsamma.

K R A K O W ;*







Polen 2012- Världsbäst

Den mest sjukaste, roligaste & coolaste resan, med världens bästa gäng.
Vi åkte bussen från fyllinge kl 03.00 & kom dit vid 11. Men vi fick inte komma in till hostellet förrän vid 1. Så vi gick runt där o surade, alla va så sjukt trötta, men vi fick absolut inte sova. Hela dagen hade vi fritt.
Nästa dag, gick vi runt på torget, i kyrkor osv, o efter de (ca 3 h) hade vi fritt igen. Och när klockan blev 00, kom nästan alla upp till köket/vardagsrummet & jag fick sätta mig ner, dom knöt fkn fast mina händer & höll för mina ögon, jag ba eh
O sen fick jag en skit fin choklad tårta rakt i facet, helt random, fick choklad ÖVERALLT!! HAHAA så sjukt kul!
Sen fick vi gå upp kl 6 för att bussen till Auschwitz- Birkenau, så sjukt tråkigt?! Fast kan frf inte fatta att de verkligen har hänt? Helt sjukt.
Vi kom la hem runt 5? Så alla duschade, sen gick vi alla(de flesta) ut och åt på en jätte god men efterbliven resturang, dom typ fattade trögt, jag o albiona fick inte vår pizza, så vi åt av alla andras haha, och sen kom vår när vi va helt mätta, så vi tog med den till hotellet ;)
Fick sjukt mycket fina presenter av nästan alla, taaaack igen!!
Nästa dag saltgruvan, 110m ner under marken & jag hade täckning HAHAH helt skummt. De va mycket "intressantare" än Auschwitz o de. Fast vår guide va den mest äckliga ever, hon babblade för mycket o ba typ "mmm eeeeh aaah" i varje mening? Sa samma saker hela tiden typ "de finns salt här" "de finns salt i väggarna" "de finns salt i vattnet" MAN BA NO SHIT.
Efter de fick man välja om man ville åka o bowla, eller gå i stan. Vi valde stan. Och på kvällen gick vi o köpte de sista, dom sista presenterna & världens godaste kyckling kebbab, omg. La också alla mynt jag hade till en uteliggare, han typ kysste min hand o allt, as äckligt ;s
Sen åkte vi hem kl 7 dagen efter, blabla orkar nt berätta mer, puss.

Bäääästa

Vääärldsst är du, fiiinaste<333

RSS 2.0